Teams tutuksi 280a73b2359d4b9ba3c53126104109b9

Milloin käytän Teamsia? Mitkä ovat tärkeimmät toiminnot? (Huom. Microsoftin tekemä tilapäinen muutos maaliskuun 2020 lopussa: tiedostot vain luku -tilassa, muokkaa avaamalla selaimessa tai sovelluksessa)

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Pienentääkseen Teamsin kuormitusta Microsoft on muuttanut väliaikaisesti Office-tiedostojen muokkausta Teamsissä.
Jos Office-tiedosto avautuu vain 'luku'-tilassa,  tiedostojen muokkaus onnistuu avaamalla Teams-esikatselussa oikean ylänurkan kolmen pisteen valikosta 'Open in browser' (selainversio) tai 'Open in Desktop App' (työpöytäsovellus).

Tarkennos esim.  Word-dokumentin muokkaamiseen työpöytäsovelluksessa:

  • kun olet lopettanut dokumentin käsittelyn, muista klikata Word-työpöytäsovelluksen vasemmasta yläkulmasta Tallenna ja päivitä -painiketta, jotta tekemäsi muutokset päivittyvät pilvipalvelun dokumenttiin
  • periaatteessa useampi henkilö pystyy muokkaamaan samaa dokumenttia omassa työpöytäsovelluksessaan, mutta huom. näet tehdyt päivitykset vasta kun toinen henkilö on klikannut Tallenna ja päivitä-painiketta.