Kärrynpyöräklinikkaa 3673

Kärrynpyöräklinikkaa

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

KÄRRYNPYÖRÄKLINIKKAA

Kärrynpyörä näytettään videolla aloittaen liike eteenpäin ja kääntyen liikkeen aikana päinvastaiseen suuntaan. Olennaista oli laaja, hallittu eteneminen suoraa liikerataa pitkin.

Sivuttain esitetty kärrynpyörä on yhtä hyväksyttävä. Jos aloitat harjoittelun lähtien sivulle, voit kohdata monta ongelmaa. Tietenkin edellytäen, että et ole huippunotkea ja liikeradat hallussa.

Vain harvat osaavat pitkän (4 metriä) kärrynpyörän kuten mallivideon varttuneempi voimistelija, joten lyhyempikin riittää.

Vajaaksi jäävässä kärrynpyörässä esiintyy lopussa ns. loppuläjä, jonka voi aiheutua useasta edeltävästä virheestä. Näitä ovat – liikkeen alusta puuttui vartalon kallistus eteen, josta syntyy ns. takapotku. – reipas ristiaskel sivuun – kämmenet eivät ole linjalla peräkkäin (linjahäiriö) – sormet ovat eteenpäin – kämmenen asemasta maassa olivat vain sormenpäät

Kun nämä virheet saadaan pois, muut mahdolliset virheet poistuvat helpommin.

Oheisella videopätkällä esitetään mallisuoritus ja tyypilliset virheet.