Afrikkaa _ Ekin nenäpäivän video 0ff233529baa4735843c5c6b60da2df9

Video on editoitu kansainvälisen voimisteluliiton (FIG) neuvoston kokouksessa Windhoekissa, siellä takarivillä, kun eturivillä väiteltiin "tärkeistä" lajiteknisistä yksityiskohdista. Se sopii hyvin myös nenäpäivän videoksi! Neniä voit ostaa ärrältä! Tukea voit antaa nenäpäivän sivujen ohjeiden mukaan, linkki on sivun alareunassa!

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has fixed size and should work well on most use cases.

This page also supports oEmbed.

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has responsive size and is intended to be used on responsive web sites.

This page also supports oEmbed.

Video on kuvattu vuonna 2004 Angolassa, Kunenen maakunnassa, Shangalalan kylässä,  jossa on Suomen Lähetysseuran tukema opisto ja klinikka. Jumppakurssi pidettiin opiston liikuntatilassa.

Vieressä on myös kunnan koulu, jossa on otettu videon koulukuvat. Videolla esiintyvät lapset kävivät juuri tätä koulua.

Näet videolla myös kaikki koulun ja opiston voimistelutelineet.  Hyvin pärjättiin!

40 vuoden sotatila oli päättynyt ja yhteiskunnan rakentuminen käynnistynyt.

Video esitettiin yhteistyössä FIG:n puheenjohtajan Brunon Grandin (ITA) kanssa liittyen hänen pohdintaansa: "meidän tulee auttaa eniten avun tarpeessa olevia"!

Muutaman kilometrin päähän on valmistunut SLS:n toimesta Suomen valtion tuella nykyaikainen lukio, jonne Keurusjumppa on lähettänyt mm. jumppamattoja. 

Peruskoulu on vielä entinen.

Aihe on siirtynyt FIG:ssä takariviä edemmäs. FIG on järjestänyt vuonna 2007 mm. koulutustoimintaa eteläisen Afrikan alueella.