Palvelukeskus Ruusukortteli / Turku 1561

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Palvelukeskus Ruusukortteli tarjoaa sekä asumis- että päivätoimintapalveluja. Itsenäisemmin toimeentulevia varten on aravavuokra-asuntoja ja enemmän apua tarvitseville palveluasuntoja, joissa kotipalvelu ja kotisairaanhoito vastaavat asukkaiden hoidosta ja huolenpidosta. Paljon apua tarvitsevien asumisyksikössä sijaitsee dementiaryhmäkoti, vaikeavammaisten asumisyksikkö sekä tehostetun palveluasumisen yksikkö. Dementia-päiväkoti Ruusula on muistihäiriöisille kotihoidon tueksi tarkoitettu yksikkö. Keskuksen päivätoimintapalvelut on tarkoitettu kaikille kunnan eläkeläisille ja vammaisille. Tarjolla on mm. ateria-, sauna- ja uintimahdollisuus, pesulapalvelu sekä mahdollisuus harrastaa askartelu, käsi-, puu- ja metallitöitä sekä erilaisia muita aktiviteetteja kuten liikuntaa, pelejä ja kerhotoimintaa.