Opetukseen ilmoittautuminen - ohjevideo 35ac1749d7ae4bd9a977c0bbdf16f7dc

Tallenteella näytetään miten opiskelija ilmoittautuu opetukseen (/kurssille) Sisussa.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Ilmoittautumisen ohjeet Sisun ohjesivuilla: https://www.jyu.fi/digipalvelut/fi/ohjeet/sisu-ohjeet/opiskelijalle/opiskelijanilmoittautuminen

Ilmoittautumisen pikaohje Sisun ohjesivuilla: https://www.jyu.fi/digipalvelut/fi/ohjeet/sisu-ohjeet/opiskelijalle/ilmoittautumisen-pikaohje

Ohjevideo käy niin tutkinto-pohjaisille opiskelijoille (opiskeluoikeus saatu 1.8.2017 jälkeen) kuin pääainepohjaisille opiskelijoille (opiskeluoikeus saatu ennen 1.8.2017). Opetukseen ilmoittautumisen logiikkana on:

1) Perusta opintosuunnitelma tai sen pohja Sisuun. Huomaa, että opiskelijan tulee valita opetussuunnitelmakausi aloitusvuoden mukaan!

2) Lisää suunnitelmaan suoritettavat opintojaksot

3) Siirry opintokalenteriin Opetus valitsematta -osioon. Klikkaa Lisää-painiketta sen opinnon kohdalta, jolle ilmoittaudut, ja valitse sen jälkeen suoritustapa,  ja lopuksi kalenteroi valittu kurssitoteutus Lisää-painikkeesta.

4) Tee opintokalenterin Ilmoittautuminen ja opetus -osiossa opetusryhmävalinnat ja ilmoittaudu opetukseen klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

5) Päivitä sivu noin minuutin kuluttua nähdäksesi ennusteen opetukseen pääsystä.