Kananmunat makeassa ja suolaisessa vedessä
Kananmunat makeassa ja suolaisessa vedessä
You can use this code to embed this media to other pages. This embed has fixed size and should work well on most use cases.
This page also supports oEmbed.
You can use this code to embed this media to other pages. This embed has responsive size and is intended to be used on responsive web sites.
This page also supports oEmbed.
KANANMUNAT MAKEASSA JA SUOLAISESSA VEDESSÄ
Keitinlaseissa on elintarvikevärillä värjättyä suolaista vettä. Toiseen keitinlasiin laitetaan raaka kananmuna ja toiseen keitetty. Kananmunan keitto ei vaikuta sen kellumiseen. Kananmunat kelluvat, koska niiden tiheys on pienempi kuin suolaveden. Lopuksi keitinlaseihin lisätään makeaa vettä. Kananmunat kelluvat edelleen suolaveden päälle, mutta uppoavat makeassa vedessä. Makean veden tiheys on pienempi kuin kananmunien ja suolaisen veden. Suolaisen ja makean veden rajapinta näkyy selvästi, koska vedet eivät sekoitu.