eEducation

Ohjelma ePedagogiikkaa, vierihoitoa ja tulevaisuuden taitajia
eEducation-hanketapaaminen ja kaikille avoin vuorovaikutteinen eEducation-luento ”ePedagogiikkaa, vierihoitoa ja tulevaisuuden taitajia - yliopisto-opetuksen kehittämisen haasteita ja mahdollisuuksia” yliopistotutkija (tenure track), KT Teemu Valtonen ja nuorempi tutkija, KM Sini Kontkanen, Itä-Suomen yliopisto.
Ohjelma Oppimisen teoriasta teknologian pedagogiseen hyödyntämiseen
Professori Päivi Häkkinen, ”Oppimisen teoriasta teknologian pedagogiseen hyödyntämiseen” -luento.
Ohjelma Designia and ratkaisuja opetuksen kehittämiseen
eEducation-tapaaminen 16.9.2014
Ohjelma Ajankohtaista opetuksen tekijänoikeuksista - fokuksessa eEducation
Aihetta käsitellään Tarmo Toikkasen (Aalto-yliopisto) ja Visa Hiltusen (JY) johdolla.
Ohjelma Opetuksesta oppimiseen: tavoitteet, toiminta ja arviointi
19.11.2014
Ohjelma Troff document eEducation-esittelyt 2.12.2014
eEducation-hankkeiden esittelyitä Musicalla 2.12.2014
Ohjelma Opetusteknologia - riesa vai rikkaus?
Vuoden 2015 eEducation-hankkeen yleisötilaisuudet käynnistyvät. Tilaisuudessa julkaistaan e-kirja PEDAGOGISET KOKEILUT JAKOON! Polkuja interaktiiviseen yliopisto-opetukseen ja kirjan tekijät, jotka ovat yliopistomme eri yksiköistä, kertovat kokemuksiaan uudenlaisen oppikirjan synnyttämisestä. Lisäksi monitieteinen yliopistolaisista koottu paneeli ruotii opetusteknologian monia puolia yleisöä haastaen.
Ohjelma eEducation-hankkeen yleisöluento 26.5.2015
Jaettu luovuus ja asiantuntijuus.
Ohjelma eEducation-hanke-esittelyt 2014
Hankkeiden esittelyvideot
Ohjelma eEducation-hanke-esittelyt 2015
Vuoden 2015 esittelyvideoita
Ohjelma eEducation-messut 2015
eEducation messujen avausesitelmästä vastaa akatemiaprofessori Erno Lehtinen Turun yliopistosta. Messuilla voi tutustua hyviin käytänteisiin, joita eEducation-hankkeessa mukana olleet opetajatiimit ja IT-palvelut esittelevät. Messut ovat osa ops-sarjaa ja sieltä saa virikkeitä teknologisesti tuettuihin pedagogisiin ratkaisuihin osana opetussuunnitelman uudistamista.
Ohjelma eEducation-hankehaku: verkkoympäristöjen esittely
eEducation 2016-hankekierroksella tuetaan erityisesti pedagogisesti innovatiivisia kokeiluja, joissa hödynnetään tutkivalla otteella jotakin seuraavista verkkoympäristöistä: Pedanet, Moodle, TIM tai Office365. Näitä ympäristöjä esitellään tällä tallenteella.
Ohjelma Troff document Esittelyvideot
eEducation-esittelyvideot
Ohjelma eEducation-messut 25.1.2017
Tallenteet eEducation-messuilta Ruusupuistosta 25.1.2017
Ohjelma Ytyä arviointiin - systemaattisia välineitä formatiivisen arvioinnin tueksi
eEducation-hankkeen yleisötilaisuudessa 12.5.2017 käsitellään oppimisen formatiivista arviointia ja saadaan siihen välineitä. Vierailevana luennoitsijana on apulaisprofessori Jesper Bruun Kööpenhaminan yliopistosta Tanskasta. Luento "Network analysis of and for formative assessment strategies" antaa vinkkejä arvioinnin kehittämiseen ja uusien opetussuunnitelmien toteutukseen.
Ohjelma Opetuksen kehittämisen iltapäivä 4.9.2017
Uusien opetussuunnitelmien kunniaksi kutsumme yliopistoyhteisön kuulemaan ja keskustelemaan opetuksen ja oppimisen arvosta ja suunnasta sekä saamaan eväitä arvioinnin uudistamiseen. Paikalla tämän hetken kovat nimet: uusi rehtori Keijo Hämäläinen sekä arvostettu opetus- ja arviointikulttuurin uudistaja, matemaattisten aineiden opettaja Pekka Peura. Lisäksi esillä ovat OKM:n erityisavustusta saaneet hankkeet ja opetuksen kehittämisen mahdollisuudet JYssa.
Ohjelma Octet Stream Miten arviointi ja palaute ohjaavat oppimista ja opetusta?
eEducation ti 26.9.2017
Ohjelma eEducation-karnevaalit 2018
eEducation-hankkeet esittelevät kehittelemiään uusia arviointitapoja karnevaalitapahtumassa Ruusupuistossa. Päivän mittaan kuullaan ja osallistutaan paneelikeskusteluun aiheesta "Arviointi estää oppimisen?". Panelisteia mm. arvioinnin asiantuntija Viivi Virtanen Aalto yliopistosta ja opetuksen kehittäjä Pekka Koskinen fysiikan laitokselta. Lisäksi opiskelijat antavat palautetta, arvioivat kehitettyjä malleja ja linjaavat suuntaviivoja opintojen oivalliselle arvioinnille.Tarkempi ohjelma tammikuussa. Kannattaa tulla kuulolle ja kokeilemaan!
Ohjelma Opetuksen kehittämisen iltapäivä 25.9.18
Opetuksen kehittämisen iltapäivä 25.9.18
Ohjelma eEdu/OHO! Road Show
eEdu/OHO! -esittelyvideot