Moodle-pikaperusteet lyhyesti (24 min.) 00a94852a80645c9acf8280d99c27709

Tässä videotallenteessa opit nopeasti tärkeimmät toiminnot - huomioi kuitenkin, että Moodle tarjoaa runsaasti erilaisia tehtäviä ja voit rajata sisältöä ja tehtäviä myös vain ryhmille. Tutustu näihin muissa digipalveluiden tuottamissa tallenteissa (ks. linkit sivun alareunasta!)

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.