Virtuaalinen Luontomuseoseikkailu 80be3bb9e57c4da0a14ccae38df6b1af

Virtuaalinen Luontomuseoseikkailu on etäretki- ja oppimispaketti videon muodossa. Videolla tutustumme Luontomuseoon, museon eläimiin ja luonnon tutkimiseen. Tervetuloa mukaan, päiväkodit, koulut ja perheet!

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Miksi Luontomuseo on luonnontutkijan aarreaitta? Miksi luontoa tutkitaan? Entä miten luontoa voisi tutkia ihan itse?

Virtuaalisessa Luontomuseoseikkailussa käydään opastetulla virtuaalikierroksella Luontomuseon näyttelyssä, missä tutustutaan muun muassa eläinten suojaväreihin, talvehtimiseen sekä erilaisiin elinympäristöihin. Lisäksi seikkailun aikana perehdytään Luontomuseon luonnontieteellisiin kokoelmiin ja luonnon tutkimisen saloihin pienten toiminnallisten tehtävien avulla.

Virtuaalinen Luontomuseoseikkailu on suunnattu ensisijaisesti 1.-luokkalaisille lapsille, mutta se sopii mainiosti myös esimerkiski eskari-ikäisille tai 2.-luokkalaisille. Seikkailu sopii myös katsottavaksi osittain tai usemmassa osassa. Seikkailua varten osallistujille tulee varata kynä ja paperia, koska seikkailun lopussa tehdään pieni piirustustehtävä.

Videotallenteen on tuottanut Jyväskylän yliopiston tiedemuseo, Avoimen tiedon keskus. Seikkailuun sisältyvän opastetun näyttelykierroksen on kuvannut ja toteuttanut Jesse Liimatainen.

Tätä videotallennetta saa hyödyntää osana opetusta ja varhaiskasvatusta!

Virtuaalinen Luontomuseoseikkailu on osa Tutkitun tiedon teemavuoden 2021 ohjelmaa. Tutkitun tiedon teemavuosi on opetus- ja kulttuuriministeriön, Suomen Akatemian ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan yhteinen hanke. Tutustu lisää: Etusivu - Tutkittu tieto . 

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.

Kappaleet