Julkaisutietojen siirto Converiksesta ORCIDiin c870f5e2075e4f9aadcadbf14e95edc5

Tiiviit ohjeet, kuinka Converis- ja ORCID-profiilit yhdistetään.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Hankkimalla ORCID-tunnisteen ja lisäämällä sen Converis-profiiliin voi parantaa omaa tunnistettavuuttaan. Yhdistämällä sen lisäksi nämä kaksi tiliään Converiksessa toisiinsa mahdollistaa julkaisutietojensa siirtymisen ORCID-profiiliin.

Viite:

Avoimen tiedon keskus (2021) Julkaisutietojen siirto Converiksesta ORCIDiin. Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto. https://m3.jyu.fi/jyumv/ohjelmat/erillis/osc/orcid/Julkaisutietojen_siirto_Converiksesta_ORCIDiin (Linkki tarkastettu: pvm.)

 

Creative Commons -lisenssi
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.