Ruusupuisto tutkii ja keskustelee: Viekö talous aina voiton ihmisistä? 7526f1919308450d847892bf49d30003

Ruusupuisto tutkii ja keskustelee 17.5.2022. Tilaisuus käsittelee vastuullisuutta työelämän pelikentällä. Ekologinen kestävyys on kaiken perusta, ja sille pohjautuvat taloudellinen, sosiaalinen ja kulttuurinen vastuullisuus. Ei voi olla pitkäjänteisesti kestävää taloutta, jos ei ole kestävää luontoa ja ympäristöä. Ovatko taloudellinen kannattavuus ja ihmisten hyvinvointi vastakkaisia tavoitteita vastuullisuuden ja kestävän kehityksen kysymyksissä?

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

OHJELMA
Vastuullinen työelämä (tallenne)
Professori Hanna-Leena Pesonen, ympäristöjohtaminen
Professori Mikko Mönkkönen, soveltava ekologia

Paneelikeskustelu
Puheenjohtaja Piia Leppämäki, kauppatieteet, avoin yliopisto
Susanne Syrén, taloustieteet
Maria Pecoraro, markkinointi sekä BIODIFUL-hanke
Mikael Puurtinen, biotieteet ja WISDOM-yhteisö
Tiinu Wuolio, toimitusjohtaja, viestintätoimisto Medita

Mitä on yritysvastuu? (tallenne)
Timo Huhtisaari, johtaja, Sustainability & Future Business, ST1 Nordic

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.