Palvelukeskus Ruusukortteli / Turku 1561

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has fixed size and should work well on most use cases.

This page also supports oEmbed.

You can use this code to embed this media to other pages. This embed has responsive size and is intended to be used on responsive web sites.

This page also supports oEmbed.

Palvelukeskus Ruusukortteli tarjoaa sekä asumis- että päivätoimintapalveluja. Itsenäisemmin toimeentulevia varten on aravavuokra-asuntoja ja enemmän apua tarvitseville palveluasuntoja, joissa kotipalvelu ja kotisairaanhoito vastaavat asukkaiden hoidosta ja huolenpidosta. Paljon apua tarvitsevien asumisyksikössä sijaitsee dementiaryhmäkoti, vaikeavammaisten asumisyksikkö sekä tehostetun palveluasumisen yksikkö. Dementia-päiväkoti Ruusula on muistihäiriöisille kotihoidon tueksi tarkoitettu yksikkö. Keskuksen päivätoimintapalvelut on tarkoitettu kaikille kunnan eläkeläisille ja vammaisille. Tarjolla on mm. ateria-, sauna- ja uintimahdollisuus, pesulapalvelu sekä mahdollisuus harrastaa askartelu, käsi-, puu- ja metallitöitä sekä erilaisia muita aktiviteetteja kuten liikuntaa, pelejä ja kerhotoimintaa.