Lisää Zoom-istunto Moodlessa 2b6601edbc474e2ca2179cb3168d81a1

Opettaja voi lisätä Zoom-istunnon Moodlessa. Etu: opiskelijat löytävät helposti Zoom-istunnon.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin kiinteäkokoinen upotus on laajasti yhteensopiva ja sopivin useimpiin käyttötarkoituksiin.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Voit käyttää tätä koodia upottaaksesi median toiselle sivulle. Tämän koodin responsiivinen eli mukautuva upotus soveltuu käyttöön responsiivisilla verkkosivuilla.

Tämä sivu tukee myös oEmbed-upotusta.

Huom. opettaja voi luoda "opettajajohtoisen" Zoom-istunnon eli hän on itse läsnä ja voi mm. jakaa opiskelijat pienryhmiin (breakoutrooms). Huom. jos opiskelijat haluavat kokoontua ilman opettajaa: yksi heistä luo Zoom-istunnon web-sivulla http://jyufi.zoom.us ja kutsuu muut ryhmäläiset

Tämä tallenne on tekstitetty automaattisen puheentunnistuksen avulla, jonka vuoksi tekstityksessä voi olla epätarkkuuksia. Voit kytkeä tekstityksen päälle klikkaamalla lainausmerkkikuvaketta videoruudussa.


This recording is captioned using automatic speech recognition, which may result in inaccuracies in the captions. You can turn captions on by clicking the quotation mark icon on the video screen.