Tietoa Moniviestimestä

Sisältö

Kohdan Kaikki ohjelmat alta löydät kaikki palvelussa olevat materiaalit. Videot ja muut materiaalit on jaoteltu videotyypeittäin ja koulutusaloittain. Kohdasta English Programs löydät englanninkielisiä videoita ja materiaaleja.

Kenelle

Osa videoista on julkisia, osa katsottavissa vain kirjautuneena ja tietyillä oikeuksilla varustettuna. Videoiden lisääminen on rajattu tietylle ylläpitäjäjoukolle. Myös opiskelijoilla on mahdollisuus julkiasta opintoihin liittyviä videotallenteita henkilökohtaisella mediasivulla. Siitä tarkemmin yliopiston ohjeissa.

Mitä

Tämä on JAMKin Moniviestin. Moniviestin julkaisukanava monimediaisille kuvaa, videota, ääntä ja tekstiä sisältäville verkkoaineistoille, kuten opetus- ja tiedotusmateriaaleille. Moniviestintä voidaan käyttää myös suorien verkkovideolähetysten julkaisukanavana.

Moniviestimen teknisestä kehityksestä vastaa Jyväskylän yliopiston Tietohallintokeskus.

JAMKin Moniviestin-sivuston sisällöstä vastaa JAMK. Lisätietoa: av-palvelut(at)jamk.fi

Miten

Moniviestin on rakennettu vartan vasten Plone-sisällönhallintajärjestelmän päälle. Sisällön tuottaminen ja videoiden sekä äänimateriaalin lataaminen onnistuu tavallisen nettiselaimen avulla. Videot muunnetaan verkkoon sopivaan muotoon latauksen yhteydessä.

Ylläpitäjät voivat kirjautua jatkossa Haka-tunnuksien avulla.

Käyttöohjeet

Käyttöohjeita löytyy Jyväskylän yliopiston moniviestimestä.

Ohjeita

Videoiden ja kuvauksen ohjeet

Ohjeet näkyvät ainoastaan JAMKin tunnuksilla

 

Videolla ei saa käyttää tekijänoikeuksien alaista materiaalia ilman lupaa. Lisätietoa tekijänoikeuksista